School

Missie & Visie

 

"Met hulp waar nodig en graag met anderen, maar: “Leren? dat kan ik zelf!”"

Als Daltonschool streven wij naar optimale leerresultaten en zelfsturend vermogen. Persoonlijke- naast cognitieve ontwikkeling, omdat kennis alleen niet voldoende is om succesvol te zijn en levenslang te blijven leren.  

Met een warm persoonlijk schoolklimaat creëren wij de veiligheid die kinderen nodig hebben om te groeien. Team, ouders en kinderen vormen een leergemeenschap waarin wij open met elkaar communiceren. Kanjertraining ondersteunt de ontwikkeling op sociaal emotioneel gebied en biedt ons een taal waarmee wij met kinderen over gedrag kunnen praten. 

Onze school heeft een katholieke traditie, maar iedereen is bij ons welkom. Van welke sociale, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond je ook bent.

Kijkje in de school

Hoe ziet onze school er aan de binnenkant uit? Dat ontdekt u hier. Onze fotograaf heeft het uitgebreid in beeld gebracht. Kijk maar eens rond in onze lokalen, hallen en andere ruimtes. 

Kijkje in de school

Onderwijs 1

Kom kennismaken

Is onze school iets voor uw kind maar wilt u eerst meer informatie? Kom dan kennismaken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Of meld u zich aan voor een rondleiding door de school. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Maak een afspraak